joi, 16 februarie 2012

SENTIMENTE... IN FEBRUARIE

    Se intampla uneori sa ai,  fata de cineva, anumite sentimente care nu pot fi definite prin cuvinte. E simplu: fiecare dintre noi stie prea bine ce-nseamna, de exemplu, admiratia. Sau respectul, stima, atasamentul fata de o persoana. Cred ca fiecare dintre noi iubeste pe cineva si este incantat de asta. Cu totii avem incredere in prieteni dar ne poate incerca si un sentiment de invidie vis-a-vis de realizarile sau ideile acestora.
     E clar: sentimentul a fost definit prin dictionare ca o extensie a inimii umane: ''proces afectiv specific uman, care exprima atitudinea omului fata de realitate; simtamant...''.
     Dar sa-mi spuna cineva, il rog, daca stie cum se poate defini totalitatea sentimentelor pe care le ai, in acelasi timp, fata de o persoana: respect, admiratie, atasament, stima, teama, prietenie, invidie, incantare, incredere, bucurie. Si mai sant...
    Cum pot spune cuiva, intr-un cuvant, ca il admir pentru ceea ce face dar il si invidiez in acelasi timp; ca simpla lui prezenta imi inspira, deopotriva, bucurie dar si teama; ca sant incantat de prietenia lui pentru ca este un om de incredere...?
    Poate cineva sa ma ajute...?
    Sa defineasca, laolalta, aceste sentimente...?

    Pentru ca eu vreau sa ii transmit aceasta totalitate a sentimentelor unui  prieten, de ziua lui.

  Astazi este 16 februarie. E ziua ta si, pentru ca nu gasesc o definitie a celor ce simt pentru tine, iti voi spune simplu:
                                                               LA MULTI ANI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu